Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2014 20:28 - Хитлер е искал да завладее света с помощта на НЛО
Автор: ufonlo Категория: Новини   
Прочетен: 3752 Коментари: 5 Гласове:
46


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Адолф Хитлер слага край на живота си преди няколко десетилетия (според официалата версия !), но съдбата и плановете на фюрера продължават да са обвити с легенди и митове. Наскоро писателят Мартин Емис попълва и без това странния списък с няколко нови елемента, сред които е коварния план на Хитлер да завладее света с помощта на НЛО, пише в. "Мирър".
Установено е, че още по време на ВСВ мнго хора вярват във възможността за световно господство на нацистка Германия с помощта на НЛО. Съществува версия, че специални бази са построени на Антарктида, в Южна Америка и САЩ, а Хитлер планира да атакува Ню Йорк и Лондон с помощта на космически кораби. Освен това според слуховете нацистите още през 1942 г. построяват космическа база на Луната. Много блогъри и досега са уверени, че именно немците са предложили великодушно на американците и руснаците своите технологии, с помощта на които да кацнат на земния спътник.
Това далеч не са първите слухове за космическите планове на Хитлер. Неотдавна иранската информационна агенция Фарс, позовавайки се на материали от Едуард Сноудън заявила, че именно с подкрепата на извънземни същества Хитлер е успял да достигне небивали висоти. Според агенцията пришълците отдавна са завзели Белия дом и тясно са контактували с Германия в периода на ВСВ, предавайки на фюрера тайните технически разработки на американците...




Гласувай:
49



1. germantiger - УВАЖАВАМ ВАШЕТО МНЕНИЕ, НО НЕ ГО СПОДЕЛЯМ!
12.11.2014 13:34
1. Хитлер и никой от обкръжението му, както и никой германец НИКЪДЕ И НИКОГА като политик и военен не е изразявал стремеж към световно господство - такова са изразявали руски и всякакви комунисти (като според тях несъмнено целия свят щеше да става червен с революции), както и няколко високопоставени британци преди векове.

2. Хитлер и Германия нямат качествено превъзходтсво в основни въоръжения като танк и артсистеми до 1943г. (с изключение на немалко боеприпаси и оптика), напротив - германците отстъпват качествено по бол параметри на съюзническите и съветските танкове - едва в края на 1942 и от 1943г. те превъзхождат качествено противницте си, което е плод на германската наука и тенически гений, нежели на всякакви извън- или под- или над- или всеземни.

3. ГЕРМАНЦИ НИКОГА "ВЕЛИКОДУШНО" НЕ Е СПОДЕЛЯЛА ПОСТИЖЕНИЯТА СИ - ТЕ БЯХА РАЗГРАБЕНИ ОТ ПОБЕДИТЕЛИТЕ

КОНКРЕТИКА, НЕ ЛАЛАДЖИЙСТВО

- След войната т.нар. победители конфискуват от Германия над 346 000 патента – няма грешка в цифрата!

- Както заявява научно-изледователската станция Райтфийлд от щата Охайо от Германия Е ИЗВОЗЕНА ДОКУМЕНТАЦИЯ ТЕЖАЩА 1 500 ТОНА, да-отново няма грешка в „тонажа” на заграбената документация!!!

- Австралийския премиер-министър Чифли в изявление по радиото през септември 1949г. казва:

„Един американски специалист ми каза, че германските патенти съдържат способи и рецепти за извличане на над 50 000 видове багрила и по-качествени от нашите...Германските кондензатори издържат два пъти повече напрежение от американските. Те са истинско чудо за нашите специалисти-радиотехници...Австралийските промишленици с германските разработки са в състояние да изведат на нашата страна сред първите в света на техниката и химията, текстила, изкуствените тъкани, синтетичния каучук...”

Апропо, при дележа на победителите на Австралия се паднали 6 000 германски патента и 46 германски учени.

- Руснаците отвеждат в СССР: Петер Тиссен директора на изнститута по физическа химия и електрохимия, барон Манфред фон Арденн – един от най-големите германски умове в областта на деленето на изотопите, телевизията, електронната микроскопия и техниката на високите честоти, Макс Фоллмер – профессор химик във висшето техническо училище (Берлин — Шарлоттенбург), профессор Густава Херц - до 1938 г. специалист по колебателни явления, а впоследствие ръководител лаборатория № 2 в "Сименс-Верке", доктор Николаус Рил - специалист по луминисцентни бои. Руснаците вземат и доктор Л. Бевилогуа - ученик на профессор Дебие награден с Нобелова награда.

- През 1947г. Пентагона обявява, че в Щатите има 523 германски учени, но за няколко години броя им надхвърля 1 000.

- СЛЕД ВОЙНАТА ГЕРМАНИЯ ГУБИ 49,3% ОТ ВСИЧКИ СВОИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ ВЪВ ВИСШИ УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ!!!
цитирай
2. ufonlo - много примитивно мислиш, такива ...
13.11.2014 19:45
много примитивно мислиш, такива коментари съм забелязал да пишеш и под други постинги, които засягат Германия ...
цитирай
3. germantiger - ...
13.11.2014 20:56
НЕ КВАЛИФИЦИРАЙ ЛИЧНОСТТА ИЛИ МИСЛЕНЕТО МИ, А СПОРИ С АРГУМЕНТИТЕ МИ!

Понеже не го правиш, си фразьор.
цитирай
4. ufonlo - НЕ КВАЛИФИЦИРАЙ ЛИЧНОСТТА ИЛИ М...
14.11.2014 18:55
germantiger написа:
НЕ КВАЛИФИЦИРАЙ ЛИЧНОСТТА ИЛИ МИСЛЕНЕТО МИ, А СПОРИ С АРГУМЕНТИТЕ МИ!

Понеже не го правиш, си фразьор.


Предостатъчно научих от коментара ти , извънземните за теб са още висока топка и си нямаш идея за връзките на Хитлер с тях ... проблемът си е твой
цитирай
5. germantiger - Поздрави
15.11.2014 18:58
Гледал съм Ancient Aliens, преди това бол художествени филми базирани на действителни случаи като Огън в небето или Нощни небеса за светлините над Финикс, интересувал съм се от НЛ/ЮеФо още от живково време, когато за това пишеха фантасти като Дилов-баща и Мелконян, чел съм феноменалната книга на Арнолд Мостович - Ние от космоса итн итн итн

Абсолютно уверен съм в наличието на нечовешки разум, но версията за Хиттлер и екстратерестриалите е глупост или поне със сигурност грешка в частта й за технологиите
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ufonlo
Категория: Новини
Прочетен: 826594
Постинги: 153
Коментари: 248
Гласове: 4120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930