Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2014 15:16 - Черните триъгълници и TR-3B Astra
Автор: ufonlo Категория: Новини   
Прочетен: 2811 Коментари: 0 Гласове:
42


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Един приятел каза, че никога няма да забрави извънземно-изглеждащият TR-3B. Черният като катран триъгълен летателен апарат беше рядко споменаван - при езерото на Младоженците, където извършваха изпитанията - основно цареше затишие. Апаратът летеше над базата напълно безшумно и магически спираше над Зона S-4. Левитираше тихо на едно и също място, за 10 минути, преди да кацне. Той излъчваше сиво-синкаво сияние и беше масивен. Операционният модел е 190 метра в диаметър.
image
Кодовото име на TR-3B е "Астра". Първите разузнавателни мисии на апарата бяха в началото на 90-те. Триъгълната ядрено-захранвана летателна платформа бе разработена от топ-секретната програма "Аврора" заедно с SDI и пари от черния бюджет. Три (от струващите милиарди долари) триъгълни разузнавателни апарати, вече летяха през 1994 г. Аврора е най-секретната аерокосмическа програма в момента, а TR-3B е най-екзотичният й инженерен шедьовър. Проектът е финансиран от Националната Агенция за Сигурност (NSA) и ЦРУ. "Астра", летящият триъгълник, не е фантастика и беше построен с технологията, която беше налице в средата на 80-те. Не всяко НЛО се дължи на него.

Външното покритие на корабите TR-3B реагира на радарни стимулации и може да променя тяхното отразяване и цвета си. Това полимерно покритие, също така, използвано със системата ECCM, може да направи кораба да изглежда като малък самолет или летящ цилиндър - или дори да излъже радарите, карайки ги да виждат различен на вид самолет, или никакви самолети, или множество на много места. Кръгло плазмено поле, генерирано от плазмен ускорител във вид на пръстен, наречен Нарушител на магнитното поле (Magnetic Field Disrupter), обгражда въртящото се отделение на екипажа. Това е технология, отвъд нашите представи.

MFD технологията е разработена в базите Сандия и Ливермор. Правителството крие всички подробности около проекта. Живачната плазма е под налягане 250 000 атмосфери и е нагрята до 150 градуса по Келвин. Плазмата прави 50 000 rmp (оборота в минута), за да стане супер-проводима, което причинява гравитационни нарушения. MFD създава магнитно-вортексно поле, което почти неутрализира ефектите на гравитацията върху масата с приблизителност от 89%. Не разбирайте погрешно, това не е антигравитация. Антигравитацията осигурява обратна на гравитацията сила, която може да се използва за задвижение. MFD магнитно нарушава гравитационното поле на Земята. Благодарение на това, ядрено-захранваната летяща платформа губи 89% от масата си. Така TR-3B става изключително лек и способен на маневри, които никой друг самолет не е в състояние да направи - разбира се, не вземаме в предвид НЛО-тата, които не сме построили.

TR-3B лети много нависоко, безшумен е, изпълнява разузнавателни мисии и може да лети за неопределен период от време. Веднъж набрал скорост, не му трябва много енергия, за да поддържа височина. От езерото на Младоженците се носят слухове, че са изнамерени нови елементи, които лесно могат да бъдат преобразувани в плазма. С 89% редуцирана маса, корабът може да лети с Мах 9, вертикално и хоризонтално. Съобразно масата, G-силите са също с 89% намалени.

Двигателната тяга на "Астра" се осигурява от 3-те ускорителя, намиращи се във всеки от ъглите на триъгълната платформа. TR-3 е суб-Мах 9 апарат до достигането на всиочина от 120 000 фута - тогава един Господ знае колко бързо може да се движи! Трите ракетни двигатели използват водород или метан и кислород. В една стандарта водород/кислород ракетна система, 85% от масата на горивото е кислород. Термоядрените ракетни двигатели използват водородно гориво, за увеличаване на тягата - добавя се кислород. Реакторът нагрява течния водород и добавя течния кислород в свръхзвуковото сопло, така че водорода гори едновременно в кислородния афтърбърнър. Двигателната система може да работи в атмосфера, с тяга осигурена от ядрения реактор; да работи при екзоатмосферни условия, с водородно гориво; да прави орбитални полети, с водородно-кислородна система.

Това, което трябва да запомните, е че трите ракетни двигатели задвижват само 11% от масата на TR-3B. Те (двигателите) са строени от Рокуел. Много от НЛО-докладите са вследствие от операциите на триъгълната платформа. Важна роля в построяването е изиграла ЦРУ, NSA, NRO и ВВС. TR-3 е модифициран до TR-3A, TR-3B, и Teir-2, 3 и 4, за да объркат всеки, карайки го да си мисли, че са подобрени версии, но истината е, че са различни летателни апарати. TR-3B се различава от TR-3A така, както банан от грозде. Някои от серията TR са пилотирани, други - безпилотни.



Източник: http://www.darkgovernment.com/tr3b.html

Превод: Peacekeeper
Редакция: H.

http://www.parallelreality-bg.com/statii/obsti/138--tr-3b-astra.html 



Гласувай:
43



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ufonlo
Категория: Новини
Прочетен: 826642
Постинги: 153
Коментари: 248
Гласове: 4120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930