Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2020 09:00 - От смъртоносните ваксини до концентрационните лагери
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 2012 Коментари: 1 Гласове:
23


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Най-важната информация за ковид ваксините, които ще се натрапват в Европейския съюз и САЩ, и какъв е планът за по-нататъшната война срещу човечеството под прикритието на фалшивата пандемия

image

Ваксината на Astra Zeneca за ЕС вече сее смърт

Нека за начало си припомним, че Европейската комисия сключи нечестива сделка с два фармацевтични картела за доставки на 400 милиона дози ковид ваксини. Едната фарма компания е Sanofi, използваща за ваксината си доказано опасната добавка скуалин на GSK. Другият и дори по-„обещаващ“ договор е с Astra Zeneca, чиято ваксина пък е базирана на не по-малко мръсната разработка на Оксфорд.

И двете ваксини дават огромен процент странични ефекти. Повечето от нежеланите реакции са по-тежки от симптомите на Covid-19. В последните часове се разбра, че един от доброволците за тестовете на ваксината от Astra Zeneca е починал.

Не се дават никакви подробности за жертвата. Знае се само, че е 28-годишен бразилец. Въпреки това, както може да се очаква от завършени морални уроди, „учените“ на AstraZeneca нагло твърдят, че нямало повод за притеснение относно безопасността на тяхната ваксина и даже били готови да я пуснат на пазара до декември 2020 г.

Ваксините за Америка също са „обещаващи“

И властите в САЩ са се спрели на две ваксини. Тази на Moderna засега по-скоро отпада от надпреварата, тъй като 20% от доброволците за нейните изпитания бяха сериозно увредени. Освен това тази ваксина е базирана на експерименталната мРНК технология, която според ваксинотерориста Бил Гейтс ще бъде натрапвана като суперваксина от „второ поколение“.

А първото поколение ваксина за САЩ най-вероятно ще бъде тази на Pfizer. За начало, защото досега няма данни за умрели доброволци. Второ, защото е единствената ваксина в света, за която се твърди, че дава странични ефекти под 50%. И трето, защото вече започват тестовете даже сред 12-годишни деца

За Pfizer тези изпитания на ваксината са просто една формалност. Вече е започнало нейното масово производство, като фарма картелът е убеден, че ще получи одобрение от подчинените му „регулаторни“ органи. Даже вече намираме сведения, че ваксината ще бъде готова в края на ноември.

Всичко се развива съвсем по план…

Да обобщим: Astra Zeneca вероятно ще са готови с ваксината си за Европа до декември 2020 г. Pfizer пък „ще се погрижат“ за Америка преди края на ноември. Няма никакво значение, че и двете ваксини уж са в етап на „сериозни“ тестове и уж тепърва им предстои „дълъг процес на одобрение“.

Истината е, че тези събития се развиват точно според нуждите на операция Warp Speed, които пък са съобразени с регионалните и световните планове на задкулисието. И по-точно: как изкуствената и фалшива пандемия да се използва за евгеника и социално инженерство преди „рестарта“ на световната банкерска и/или политическа система.

В американски държавен сайт целите на Warp Speed са описани така:

 

„Операция Warp Speed цели производството и доставката на 300 милиони дози от безопасни и ефективни ваксини, като първите дози да са налични до януари 2021, а дългосрочната стратегия е ускоряването на разработката, производството и разпространението на COVID-19 ваксини, и други общо наричани терапевтични и диагностични средства.“

Е, първите дози ваксини наистина ще са налични до януари 2021 г.

Друг е въпросът колко са безопасни и ефективни. Дори на хартия няма как да бъдат ефективни, след като митичният вирус продължава да не е изолиран, а тези ваксини уж са базирани на технологията с омаломощен вирус. Но новините, с които започнахме ясно показват, че ще бъдат доволно опасни.

И в Америка, както в Европа, производителите на ваксините са освободени от всякаква отговорност. Очакваните жертви на пришпорените ваксини (дори властите не крият, че се очакват такива) ще бъдат „обезщетени“ от специални фондове. С пари на данъкоплатците — досущ както болшевиките са карали вдовиците на разстреляните мъже да плащат куршумите.

И в Америка, и в Европа се крият пълните текстове на договорите с производителите на тези „безопасни и ефективни“ ваксини. Специално в САЩ „загрижените шефове“ от операция Warp Speed използват партньорска компания на ЦРУ, за да опазят съдържанието на договорите в тайна. Но не е тайна, че $6 милиарда от общо 10-милиардния бюджет на Warp Speed отива за фарма мафията.

Следващите етапи на човеконенавистния план

Д-р Монцеф Мохамед Слауи — медицинският фашист, оглавяващ операция Warp Speed — се похвали пред „Уолстрийт Джърнъл“, че всички ваксинирани по неговата програма в САЩ ще бъдат проследявани две години. Той не крие, че тези хора практически ще бъдат досущ лабораторни плъхове в глобален експеримент. За целта щели да се използват (цитирам) „изключително прецизни проследяващи системи“, осигурени в партньорство с технологичните гиганти Google и Oracle.

А какво предстои след изтичането на тези две години? Едно откровено изявление на Бил Гейтс в началото на октомври ни осведоми, че изнудването на човечеството ще продължи до „второто поколение“ ваксини. Става дума за експерименталните РНК/ДНК ваксини по технология на Пентагона, инжектираща наночастици в клетъчното ядро на приемника и разгръщаща програмируема нано платформа.

Още в началото на военната операция COVID-19, измамно рекламирана в масмедиите като пандемия, един от главните пропагандатори и ортак на Пентагона — Бил Гейтс — заяви без увъртане, че иска минимум 80% от световната популация да получи тази ваксина. И най-вероятно мечтата му ще се сбъдне, като тук няма никакво значение дали отделните държави ще правят ваксината препоръчителна или задължителна. Има много начини — отявлено репресивни или рафинирано изнудващи — тя да бъде натрапена…

От забрани за пътуване до концентрационни лагери

Тези дни започнаха първите тестове с „имунизационните паспорти“. Първоначално системата CommonPass, контролирана от швейцарска компания и финансирана от Фондацията на Рокфелер, изисква пасажерите да удостоверят с QR код на телефона дали ковид тестът им е отрицателен. Едва тогава могат да се качат на самолета.

Както всеки може да се досети, появата на първите ковид ваксини ще поставя ултиматум: или се ваксинирайте и представете цифров сертификат, или няма да пътувате никъде! Това би могло да се случи още преди края на 2020 година. Но със сигурност ще се случи от догодина нататък.

Откъде идва тази сигурност?

Вече писах за концентрационните лагери в Австралия и Нова Зеландия, и правомощията на тамошни полицейски офицери да задържат, затварят, събличат граждани за тестове и насилствени ваксинации. Тези дни се разбра, че подобни концентрационни лагери отварят врати и в Канада, като в тях ще се задържат местни граждани, отказващи да се подчинят на локдауните, задължителните ваксинационни програми и банкерската диктатура след „икономическия рестарт“ (въвеждането на базов доход или лишаването от частна собственост).

Повече по темата тук:

 

Англоговорящите задължително да гледат това коментарно видео, преди да е свалено от цензорите в YouTube. В него се изобличават някои от предстоящите стъпки на терора. Разглежда се и „икономическият рестарт“.

Ще пиша отделен материал за нещата, които ще предшестват и ще последват „икономическия рестарт“ и „зануляването на дълговете“ (вкл. студентските от вчерашната ми статия). Тук може да се изтъкне, че масмедиите оправдават това мракобесие, като вече директно приравняват „скептиците за ваксините“ с опасни терористи. С други думи, и в Австралия, и в Канада няма да имаш право да се съмняваш в ефективността и безопасността на ваксините, въпреки че същите тези масмедии не крият, че въпросните ваксини нито са доказано ефективни, обаче са доказано опасни.

Какви репресии или изнудвания ще бъдат въведени в Америка, според мен, ще зависи от резултатите на предстоящите президентски избори. За Европейския съюз поне в следващите две години (или до излизането на „второто поколение суперваксини“ на Пентагона) вероятно ще се даде възможност на всяка страна членка да определя сама „имунизационните“ си програми. В някои държави ковид ваксините ще бъдат задължителни, докато в такива като нашата ще бъдат само препоръчителни — пък и да бъдат задължителни, България няма и не се очертава да има механизми и инфраструктура за силово налагане на мракобесието.

Но е сигурно, че ЕК също вече има оповестен дългосрочен план за кампания против антиваксърските движения. Разполагам с официални данни точно каква стратегия ще се използва. Всъщност става дума за около 10 различни или взаимодействащи си методи, които изискват отделно и подробно разглеждане в самостоятелна статия. (Актуализация: Ето я и новата ми статия…)

Следете „От Извора“, за да сте в крак с времето, да знаете накъде тъмните ложи водят света и какво може или не може да се направи, за да останем възможно най-сухи в неизбежната буря. Маските, социалните дистанции, локдауните и ваксините са едва началото преди разгръщането на медико-банкерската диктатура, която също едва ще започне с „икономическия рестарт“. В по-дългосрочен план трябва да се готвим преди всичко психически за неизбежната Голяма война, която пък предшества възцаряването на тъмния архангел Ариман.

Иван Стаменов
22.10.2020 г.

Послепис: Отново призовавам читателите си, които живеят в чужбина и обмислят връщане в България, да не отлагат. Догодина може би ще имат само две „вратички“ да изпълнят намерението си — в края на пролетта и през лятото. След това ще стане съвсем лудо и непредвидимо.

https://www.otizvora.com/2020/10/12545/ot-smurtonosnite-vaksini-do-kontsentratsionnite-lageri/?fbclid=IwAR2yal9pbN1cKr3Epd3QEAvGzT5RkHbu4Tvm8AsUEGBHK6wYTJuKcLF
9SYg




Гласувай:
24



1. zaw12929 - КАКЪВ ЩЕ Е ИЗХОДА ОТ ТАЗИ БИОЛОГИЧНА ...
08.11.2020 00:06
КАКЪВ ЩЕ Е ИЗХОДА ОТ ТАЗИ БИОЛОГИЧНА ВОЙНА. ДА ВАКСИНИРАТ ОРГАНИЗАТОРИТЕ Е САМО СПАСЕНИЕТО
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 831957
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5498
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031