Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2015 20:14 - ИЗВЪНЗЕМНИТЕ РАСИ ПОЗНАТИ ДО МОМЕНТА - 2
Автор: ufonlo Категория: Новини   
Прочетен: 5750 Коментари: 0 Гласове:
40



Сиви от орион
image
Те са много слаби и с издължен череп, високи са почти 200 см. Тяхно превозно средство се разби в Розуел през 1956 година.

Сиви Dow
image
Произхождат от един вече изгубен свят в Zeta Reticuli звезда M2, корумпирани същества от тъмното братство, дошли са на Земята преди хиляди години. Сега от тях имаме на разположение само скални рисунки и статуи. Днес те участват също в манипулацията на хората.

Сиви гиза (Gizeh)
image
Били са жители на един умиращ свят в Zeta Reticuli, сега живеят под земята и отвличат добитъка ни, живеят по около 300 години и сменят цвета на кожата си ако са недохранени, предполага се, че са далечни роднини на рептилианците.

Hyaidiano
image
Те са Лирианци, избягали от унищованатето на техния свят от страна на рептилианците, следователно са близки роднини на Нордиците. В действителност ги наричат Нордици-елфи. Имат толкова наклонени очи, че изглеждат неестествени за нашия стандарт. Облечени са в сини дрехи, по всичко останало са еднакви с Нордиците.

Инсектоиди
image
Скакалци хуманоиди, които се появявали най-вече на праисторическите хора. Високи са 200 – 230 см. и често носят костюми с метален цвят. Наподобяват хората с изключение на абсолютно различната глава, която е досущ като на скакалците, с дълги антени отгоре.

Инсектоиди “Богомолки“
image
Понякога са по-високи и от 2 метра, някои ги описват с три пръста, други с лапи… крадът технологията на други раси и изглежда се интересуват от хората за странни цели.

Jawa
image
Високи са около 50-60 см., имат много изхабена синя кожа, очи подобни на Сивите. Идват с мирни цели, да правят хирургически операции и винаги са описани с хирургическа игла в ръка, която прилича на пръчка.

Korendians
image
Хуманоиди с малък ръст, които са виждани през 1950 – 1960 г., изглежда искат да унищожават и са много злобни.

Лирианци
image
Та са расата, от която произлизат много от тези актуалните. Могат да бъдат определени, от части, създателите на хуманоидния вид. Живели са на земята и са имали контакти с Атландците.

Марсианци
image
Хуманоидни създания, подобни на човека, с бази на Марс и може би на Луната. След една жестока война избухнала на Марс, почвата се разрушила напълно, сега са задължени да живеят под повърхността на Марс.

Nockh Mios
imageМного странна раса, защото е представена с много страховит външен вид. Червени очи, тъмна кожа, коса само по средата на главата, високи повече от два метра. Организма им е много различен от нашия, имат четири бели дроба, и на тяхната планета дишат гас подобен на амоняка, за това когато ходят на други планети си слагат едно подобие на маска, която играе ролята на респираторна маска. Имат хриле на шията и се предполага, че имат роднинска връзка с anfibioidi. Тази раса има безбройни данни за останалите раси, които пази ревниво, въпреки това Nockh Mios имат голямо чуство за хумор, което останалите раси не успяват да разберат.

Нордици
image
Най-срещаната хуманоидна раса при контактизъм. Абсолютно еднакви са с хората, с руси коси и високи около 190 см, изглеждат като че излъчват светлина и са много мъдри и добри в следствие на голямата им духовна еволюция. Те също идват от Лира.

гигантски Нордици
image
Те са Нордици с разлика във височината, която се колебае между 210 и 240 см. Много са силни и изглежда имат костни стави, които излизат извън тялото.

Ориенталци
image
Високи са около 160-170 см. и имат маслинов цвят на кожата. Това е една от малкото им разлики от нас. Ориенталците не са част от федерацията и винаги са имали проблеми с други раси. Силни и издържливи и обичат да се бият. Често са изобразени със сребърни или златисти костюми.

Плеядянци
image
Плеядянците са роднини с Лирианците. Телепати са и понякога си помагат с един триъгълен амулет, който носят винаги в себе си. Те са само мъже и хермафродити с шест пръста на ръцете и краката. Идват на земята преди 790 000 години и от тях скоро се създала цивилизацията на Атлантите, както била наречена от Платон. Бият се с Рептилианците, които разрушили и колониите на Венера. Живеят на Сириус, в Телец, Алфа Кентавър, Алкиона и Орион.

Рептилианци
image
Най-старите легенди, във всяка част на света, винаги са разказвали за съществуването на тези влечугоподобни същества, които са приемани главно като божества и като такива, представяни чрез статуи, картини или рисунки. Тъй като наблюденията са се случили през годините, определено има по какво да се разсъждава върху възможното съществуване на тези странни същества. В обобщение, предполагаемата извънземна раса Рептилианци е представена с една много разнообразна височина, точно като нас хората. Въпреки това, тази височина може също да се дължи на еволюцията на едно същество, което се ражда, расте и умира. Рептилианците имат значителна сила, тяло изцяло люспесто, с тонове от светло зелено до кафяво, глава без коса, но с различни изпъкналости, нос и уши сведени до малки пукнатини и накрая огромни червени очи с вертикални зеници. Рептилианците са най-опасните и са способни да покорят всяка планета. Начело са на тъмното братство, заедно със сивите и няколко други раси.

Рептилианци саурианци
image
Високи са от 220 до 350 см. Имат твърда кожа, покрита с бели или кафяви люспи, имат очи като на влечугите, тоест жълти с черна продълговата зеница. основното нещо, което ги различава от останалите рептилианци е наличието на крила и способността да се движат пъргаво. Крилата им наподобяват мантия. Заемат важни позиции.

Сирианци
imageИмат тъмна кожа, но също и червена и черна. Произлизат от Лирианците и живеят на Sirius A, Alkiona, Alpha Cygni, Arktur e Procyon. Други Сирианци, от Сириус Б, са сходни или свързани с Рептилианците. Хибридизирани са със Сивите.

Сребърна звезда
imageМного древна раса изследователи и пилоти, познати и уважавани навсякъде заради тяхната доброта и безпогрешност, наподобяват азиатците по външен вид с изключение на липсата на уши. С много добър и гостоприемен характер са, въпреки че в работата си остават винаги много сериозни и аналитични.

Веларианци 
image
Идват от съзвездието Vela и приличат много на хората, но имат много светла кожа и с кожни израстъци по някои части на тялото. Имат очи по-големи от човешките и тъмни коси. Съсредоточени са много върху изкуството и обичат да обменят с другите раси.




ИЗТОЧНИК: http://disclosebg.altervista.org/blog/
ИЗВЪНЗЕМНИТЕ РАСИ ПОЗНАТИ ДО МОМЕНТА





Гласувай:
41



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ufonlo
Категория: Новини
Прочетен: 824705
Постинги: 153
Коментари: 248
Гласове: 4120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930