Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2014 20:25 - Атаката на Марс и какво се крие зад преекспонацията на марсианската тема
Автор: ufonlo Категория: Новини   
Прочетен: 8084 Коментари: 5 Гласове:
46


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
За последния месец се появиха няколко новини около Марс, които сякаш са от фантастичен роман или филм:
- Американският експерт по физика на плазмени  частици John Brandenburg стигна до заключението, че древният живот на Марс може да е бил  унищожен от ядрен удар от извънземни: 
Марсианците са унищожени от извънземни с водородни бомби

- Бивша служителка на НАСА, който е работил през 70-те, в ефира на американско радио каза, че е видела с очите си запис, на който се показват хора на повърхността на Марс:Бивша служителка на НАСА: Видях хора на Марс

- Учените  откриха  в метеорит доказателства за живот на Марс.

- Curiosity откри доказателства за древни езера на Марс:Марсоходът Curiosity откри на Марс пресъхнало езеро (видео)

Защо тази тема за евентуален  живот на Марс започва да се експонира така интензивно в медиите? Плътният поток от новини явно не е случаен; най-вероятно човечеството се подготвя за някаква информация,  преди неизвестна,  която може да промени представите ни за света. Върху това  също така между другото, работи и жанрът фантастика (сега далеч не научна), а  потокът от романи и филми в жанра фентъзи продължава с неотслабваща сила.
image

Каква би могло да бъде тази информация? Има разнообразие от възможности:

1) На Марс  съществувал живот.

2) Като вариант:  на Марс е съществувала човешка  цивилизация (ако това е така, и цивилизацията  на Земята явно е много по-стара).

3) В момента хора има не само на Земята.

4) Води се  тайно изследване на Марс, провеждано от земни правителства и тайни организации.

 

5) Не се изключена и възможността това заливане с  информация за Марс да се провежда, за да се отвлече вниманието на хората от нарастващите глобални проблеми (екологични, демографски, икономически и т.н.).  Използване на човешкия стремеж към неизвестното.

6) Възможно е също така тя да се използва в хода на подготовката на основните производители на  научно-фантастичен филм.

7) други възможности …

Тези възможности не са взаимно изключващи се, и без значение каква е причината, преекспонирането на „Maрсианската“ тема явно не е случайно.

Във връзка с това в света се наблюдава разгръщане на  „Maрсианска надпревара“: кой ще изпрати първата пилотирана мисия до Марс (което изглежда странно, след десетилетия на липсата на интерес към тази тема):

- В САЩ стартира космическия кораб Orion, като първата стъпка за изпращане на хора до Марс
- Русия има  планове за създаване на ракета за полет до Марс.

- Други държави също обявиха плановете си за пилотиран полет до Марс.

В същото време, има (и се планират все по-активно) изследвания  на Марс с помощта на автоматични междупланетни сонди и всъдеходи (САЩ, EКA, Русия, Индия, Китай, Япония).

Вероятно няма да мине  много време, и ние ще научим какви тайни крие червената планета.

http://nepoznato.energetika-bg.com/2014/12/atakata-na-mars-i-kakvo-se-krie-zada-masiranata-preeksponatsiya-na-marsianskata-tema/





Гласувай:
49



1. bubolina111 - много посветих на МАРС
16.12.2014 22:46
много посветих на МАРС от "свободното'' си време. И някак случайно или не, фактите ме доведоха до убеждението, че всъщност още 1962 г. хора са били там. По всяка вероятност с чужда помощ и без изборен приоритет. Просто представители на "великите" сили. А кои са те? И какво премълчават?
цитирай
2. ufonlo - много посветих на МАРС от "...
16.12.2014 22:55
bubolina111 написа:
много посветих на МАРС от "свободното'' си време. И някак случайно или не, фактите ме доведоха до убеждението, че всъщност още 1962 г. хора са били там. По всяка вероятност с чужда помощ и без изборен приоритет. Просто представители на "великите" сили. А кои са те? И какво премълчават?

Според Ал Биелек дори има изградени подземни градове там . Изобщо доста малко знаем за истинската обстановка там и добре че изтича по малко информация
цитирай
3. bubolina111 - И НЕ САМО СПОРЕД АЛ
16.12.2014 23:21
Напоследък започват да изтичат сроковете за задължителните договорености за секретност по много въпроси. И тук-там се прокдрадва някоя информацийка. И не трябва да я заобикаляме пренебрежително, защото истинските очевидци дали клетва да мълчъние, ако изобщо имат желаниие и смелост да "споделят", скоро ще са на онзи свят и тогава какво?!
цитирай
4. ufonlo - bubolina, сигурно си чела ето тази ...
16.12.2014 23:32
bubolina, сигурно си чела ето тази информация http://ufonlo.blog.bg/novini/2014/01/27/razgovor-s-bivsh-slujitel-na-cru-otnosno-zona-51-i-izvynzemn.1232360
- също ни дава поле за размисли
цитирай
5. gmihov - С полетите !
23.12.2014 07:58
С полетите в космоса на човка ще му е нежно да се запознае по добре и с истините за същността на Вечността. Време е път да даде на общата теорията за базовата същност на Вечността, за да може с повече знания и на други небеснни тела да се отзове и там да оцелее.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ufonlo
Категория: Новини
Прочетен: 823476
Постинги: 153
Коментари: 248
Гласове: 4120
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031