Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2014 16:14 - Невероятната история с изчезването на Фредерик Валентич
Автор: ufonlo Категория: Новини   
Прочетен: 3259 Коментари: 1 Гласове:
44


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
20- годишният пилот Фредерик трябвало да придобие необходимия летателен опит за получаване на търговски лиценз. Той пилотирал едномоторен Cessna 182 при полет до King Island, разположен на 160 км от Мелбърн, Австралия.
image
Само че в определеното време той не се приземява на острова.

В събота, 21 октомври в 19:06 часа е получена неговата последна радиограма е приета в мелбърнския Mission Control Centre. От тогава за пилота не е известно нищо. Това изчезване е уникален случай в историята на авиацията.

Точно преди гласът му изведнъж да замлъкне по време на разговор с диспечерите, Валентич съобщава, че е видял четири ярки зелени светлини на около триста метра над самолета си: „Те идват към мен от изток, изглеждат така, сякаш си играят на някаква странна игра. Аз не съм в състояние да оценя скоростта на тяхното движение. “

Това е последвано от дълго мълчание, прекъснато, когато диспечерът поискал да идентифицира обекта. Младият пилот отговорил: „Това не е самолет, това е …“, и контактът прекъсва завинаги.

Интензивно търсене по земя, море и въздух правят австралийските военноморски и въздушни сили, започвайки от пролива Баса, точката на последния радиоконтакт на Валентич, разположен на 35 километра от остров Кинг Айлънд и на 160 км от Мелбърн.

Въпреки това, тези търсения са без резултат: няма следа от пилота и самолета му. Установено е, че метеорологичните условия в момента на изчезването му са били перфектна видимост без ограничения и мек бриз.

Бащата на пилота Гуидо Валентич е бил абсолютно сигурен, че синът му е все още жив, и по-скоро, че той е бил отвлечен от извънземни същества. И което е много по-важно, Валентич-старши разказал за страстта на сина си по неидентифицираните летящи обекти. Бащата дори споменал, че Фредерик казал, че е видял един от тях десет месеца по-рано. Имало още много свидетели, които се обаждали в полицията в същата събота вечер като съобщавали, че са видели НЛО. Представителят на австралийските ВВС съобщил, че през този уикенд е имало десет съобщения от различни хора, че те са наблюдавали НЛО.ufo-picture
image
Тази снимка е направена в деня на изчезването

Цялата тази загадъчна история става още по-загадъчна години след това. Според информация, потвърдена от много свидетели, човек, който нарича себе си Фредерик Валентич и е австралийски пилот, мистериозно изчезнал през 1978 г., бил жив и здрава 12 години по-късно – през 1990 г. той е забелязан на почивка на остров Тенерифе (Канарски острови).

Показвайки австралийски паспорт, за да докаже своите твърдения, Валентич няколко пъти казва на различни събеседници, че сега той принадлежи към група от хора, наети от извънземни. Важно е също така да се отбележи, че у човека, който наричал себе си Валентич, не се забелязвали никакви външни промени, той изглеждал точно като на снимката, направена малко преди неговото изчезване – на възраст около двадесет години.

Много забавна история, нали? Особено интересно би било да се знае какво прави Валентич в този курорт. Дали извънземните са му дали няколко дни почивка?

http://nepoznato.energetika-bg.com/2014/08/neveroyatnata-istoriya-s-izchezvaneto-na-frederik-valentich/




Гласувай:
46



1. ivo1 - Тази история не е случайна и не ло...
06.09.2014 15:59
Тази история не е случайна и не логична! Та там в Австралия се намира една от военните секретни бази разположени под повърхността на земята собственост на САЩ и занимаваща се с контакти с извънземни цивилизации и техни високи технологии! Нарича се Пайнгап и е на няколко нива под земята.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ufonlo
Категория: Новини
Прочетен: 823543
Постинги: 153
Коментари: 248
Гласове: 4120
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031