Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2014 16:10 - Американците взривиха лунна база на извънземните
Автор: ufonlo Категория: Новини   
Прочетен: 10381 Коментари: 0 Гласове:
43


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Взривът се е виждал и от земята
На 9 октомври 2009г. американците бомбардираха Луната. От космическия апарат LCROSS (Lunar Crater Observation and Sensing Satellite), се отделила бомба, задвижвана от ракетен двигател К:кентавър(Centaur) тежащ малко повече от 2 тона. На огромна скорост бомбата се е врязала в естествения спътник на Земята. От взривът се е получил облак взрива с висота няколко хиляди метра. Но това е била само първата бомба. След няколко минути, в кратера Кабеус, на южния полюс, пада втора "бомба" - самия апарат LCROSS, който е заснел взривът. Между впрочем взривът, се е забелязвал от земята без допълнително оборудване.

Експериментът с бомбардировките е проведен от изследователския център на НАСА (NASA Ames Research Center), по официална версия той е трябвало да определи дали има вода на Луната. За да определят наличието на вода на луната специален уред е трябвало да изследва парите след самия взрив, и да определи наличието на вода.

Експериментът доказал наличието на вода.И учените обявили, че тя се намира само в почвата в свързан вид. Дори на луната има лед, който запълва дъното на някои кратери.

Но аз съм любител на астрономията и направих някои феноменални открития. по време на експеримента, те са намерили обекти с правилна геометрична форма, приличаща на някаква внушителна постройка, която не може да бъде нищо друго освен база на извънземните.
"Базата" се вижда на снимките, която лежи на масата на един от сътрудниците на NASA Ames Research Center. По- конкретно, под лявата ръка на на Ентони Колаприта (Anthony Colaprete). Заедно с него, е Карен Ганди-Бурлет (Karen Gundy-Burlet), те заедно са обработвали данните получени от LCROSS. Репортаж от това, са показвали по руската телевизия.

Разглеждайки записаните кадри от центъра Емайса, някой от телевизионните зрители е забелязал подробностите на снимката. Разбира се, обектът, не е бил предназначен за странични хора, и попадна в обектив случайно.
  Image resized to 78% of its original size [635 x 417] image
Снимката под на ръката на работник.на НАСА.
Снимка: NASA


  Image resized to 78% of its original size [635 x 419] image
Същата снимка с увеличение: То е в кадър.
Снимка: NASA
Истинската цел на кратера Кабеус
Версиите на конспираторите са три, те ги изказват на сайта : kp.ru

Първата версия, е че НАСА специално са унищожили, базата на пришълците, която случайно забелязали по време на подготовката на бомбардировката. Това е станало с цел да не се доберат конкуренти от други страни, които имали планове за усвояването на Луната. Например, китайците. Или даже японците и индийците, а защо не и руснаците.
По друга версия, когато видели базата на една от снимките специалистите на НАСА иLCROSS, са пренасочили бомбата в нужното направление. Истината - първоначално за удара е бил избран друг кратер -Кабеус А, и в последния момент ръководителите на експеримента са сменили курса на бомбата към кратера Кабеус, разположен малко по-надалече. Официалната версия, е че новото място им се е стори по благоприятно за наличие на вода.
Както показват анализите, в облака от взрива, освен вода повече от 100килограма, са открити и 570 кг. въглеводороди газ, 140кг. водород, 160кг. калции, 120кг. ртутии и 40кг. магнии. намерени са още и следи от амоняк, натрии , сребро и злато. Въобще странно сборище на химични вещества на едно място. това свидетелства за това , че или лунната почва е наситена с много химически елементи или е взривена база на извънземните.


  Image resized to 78% of its original size [635 x 486] image
Снимка, показваща самия взрив на Луната в кратера Кабеус .
Снимка: NASA

  Image resized to 78% of its original size [635 x 635] image
По информация от НАСА, така изглежда бомбардировката от самото начало.
Снимка: NASA

http://forum.ufoport.com/viewtopic.php?f=24&t=13047#.U3kSi3aLddg





Гласувай:
47



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ufonlo
Категория: Новини
Прочетен: 826494
Постинги: 153
Коментари: 248
Гласове: 4120
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930