Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2017 23:34 - ИЛЮМИНАТИ – Елитът управляващ живота на земята. Пета част край
Автор: anonymous3 Категория: Други   
Прочетен: 5662 Коментари: 2 Гласове:
20


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Окултната аристокрация на Америка

В своята невероятна книга американската журналистка Александра Робинс твърди, че е разкрила план на „Череп и кости“ за контрол над света. Не може да не се отбележи фактът, че през 170-годишното си съществуване, „Череп и кости“ има членове на най-влиятелните позиции по целия свят. Нови членовезаемат лесно високоплатени служби в банки, медийни организации, държавни агенции и големи корпорации, които правят огромни печалби от военни договори с държавата. Някои изследователи твърдят, че всички членове плащат десятък на обществото като гаранция, че децата им ще станат членове на „Братството на смъртта“. „Череп и кости“ избира своите членове измежду американската аристокрация. Няколко поколения на сем. Буш са участвали в 6 сатанински ритуала заедно с членове на богати семейства, които са собственици на някои от най-известните американски марки. Основанo на ритуалите на баварските Илюминати, „Череп и кости“ има около 900 членове по целия свят (може би са повече).
Джордж Буш-младши бе поканил петима от своите съ-скелетници на важни постове в правителството,включително Уилям Доналдсън, който оглави американските комисии за сигурност и валутни операции. При своето посвещение в „Череп и кости“, кандидатите се заклеват да отричат завинаги членството си. Психологическото и умствено програмиране и промиване на мозъци, които се извършват в „Гробницата“ могат само да се гадаят, защото никой скелетник досега не е нарушавал клетвата си за мълчание.

Студенти в Йеил често са споделяли, че в нощите на церемонии се чували ужасяващи писъци от вътрешността на „Гробницата“.

Някои казват, че кандидатите са карани да се борят в кал и дори са бити. Тази техника се използва от ЦРУ и други специализирани служби, с цел да изтощят субекта психически и физически чрез програма от наказания и ругатни. След като волята на кандидатите е пречупена и са издали сексуалните си тайни на по-висшите скелетници, те се изправят голи, за да участват в ритуал на новорождение, осмиващ християнското кръщение, а скелетници, облечени като папата и дявола, изпълняват ритуала.

Рон Розенбаум е журналист, който работи за „Ню Йорк Обзървър“. Той заснел тайно ритуала на посвещение, от върха на една сграда, близо до централата на „Череп и кости“.

Някои членове на ордена са облечени като дявола, папата и персонаж, подобен на Дон Кихот. Ритуал на „Череп и кости“, заснет през 2001 г. от Рон Розенбаум.

„Папата“ носи бял пантоф с монограма, който се поставя върху каменен череп. Всеки нов кандидат се отвежда в една зала, където други членове произнасят сквернословия и го малтретират. На кандидатите им се внушава, че са висши същества, част от привилегирования елит, който използва войни, терор и глад, за да контролира човешкото население по света. Тази безчувствена философия е представена във филма „Черепи“ (1999).

„През годините е имало няколко взлома в Гробницата, която е централата на „Череп и кости“ в Йеилския университет. Измежду артефактите са намерени списъци с членове на друго тайно общество, чиято централа е
на същото място и се казва „Свитък и ключ“. След изследване на материалите, става ясно, че „Вълча глава“, „Фи-бета-капа“, „Свитък и ключ“ и „Череп и кости“ са все разновидности на баварскитеИлюминати (йезуитите)!“

„Един по един, всеки нов член коленичи и се кланя пред „Дявола“. Гола жена бива церемониално изнасилена с кинжал. „Дяволът“ поставя всеки нов кандидат в ковчег с панделка, завързана за неговите гениталии!
Всички трябва да признаят историята на сексуалния си живот докато мастурбират! След като личните им тайни са известни на съ-скелетниците им, новите кандидати биват заплашени с изнудване, ако разкрият тайните на този масонски орден. После, облечени в дълги роби, биват прекръстени с ново окултно име. Донкихотският персонаж докосва всеки кандидат по рамото със сребърен меч и обявява: „Съгласно ордена ни, те посвещавам в Рицар на Евлогия„.

Можем да разкрием, че окултното име на Джордж Буш-старши е Магог. Това е името на армията на Злото, командвана от Сатана, която ще дойде на Земята, за да унищожи царството Христово.“
(Ще продължаваме ли да спим! Ще допуснем ли да се случи наистина това!)

Божието Слово казва: „И дяволът, който ги мамеше, биде хвърлен в огненото жупелно езеро„! И ако някой не се намери записан в книгата на живота, той ще биде хвърлен в огненото езеро“ (Откровение 20′ 10-15)!

Всеки от американските „Айви лига“ колежи (Бръшляновата лига, или още Айви лига (Ivy league), е спортна организация на американски висши училища, които се намират в североизточната част на Съединените американски щати. Тя включва следните 8 училища: Харвардски университет, Принстънски университет, Йейлски университет, Колумбийски университет, Университет „Корнел“, Пенсилвански университет, Университета „Браун“ и Дартмутски колеж.) има собствен клон на Братството на смъртта „Череп и кости“.

Те превръщат децата на американския елит в бъдещите лидери на индустрията, банковото дело, правото, военните и медиите. Центърът на тази конспирация на елита е университетът в Йейл.

Последните трима президенти са следвали в Йейл, както и експертът по тероризъм Пол Бремър-трети, който управлява Ирак от името на Буш и Чейни и тяхната „Череп и кости“. Членове на англо-американската мрежа на Илюминати споделят същата философска система. Те вярват в една всемогъща свръх-държава, управлявана от един световен лидер.

  • Антъни Джей Хилдър: „Ако Илюминати успеят и мечтата им се сбъдне, ще настане истински ад на Земята! Това е целта на Новия световен ред – жив ад! Това ще бъде най-лошият сценарий и кошмар на Джордж Оруел.

Диалектическата политическа система не е измислена от Карл Маркс, а от Хегел, Вихт и Кант. Тези немски философи вярвали, че може да се създаде промяна в обществото чрез конфликт. Това може да е, например, политически конфликт. Конфликт между леви и десни убеждения. От този конфликт се ражда нова политическа система, която е синтез от двете убеждения. Звучи доста невинно, но е факт, че диалектическата система се използва също и във войните.

Планът на Хегел, който се осъществява в момента, е да се създават конфликти и войни. Чрез създаването на войни се постигат няколко неща.

Първо, компаниите, които произвеждат ракети, оръжия, куршуми, униформи и всички военни продукти, всички те правят огромни печалби.

Второ, така се постига намаляване на мъжкото население.

От 1950 г. разполагаме с няколко доклада от източници, черпещи информация от ЕС, британското и американско правителство, които препоръчват унищожаване на населението.

Има няколко плана, които мислим, че са задействани. Явно войните са един от начините заобезлюдяването на Планетата.

Войни!

Освен създаване на изкуствени конфликти и войни, философската система на Хегел, която е следвана от„Череп и кости“, както и от групата „Всички души“ в Оксфордския университет, тази система изисквапълно подчинение на всички в обществото. Идеята за свобода, както и свободата на мисълта, свободата на индивида да живее живота си както поиска, не фигурират въобще в системата на немеца Хегел. Всъщност, Хегел заявява, че личността трябва да е 100% подчинена на държавата, а държавата трябва да приеме образа на Господ. Война срещу свободата!
image

В системата на Хегел държавата е всемогъща, така че трябва да се запитаме какво е държавата? Държавата е елитът! Държавата е кралската аристократична йерархия, хората, които могат да живеят както пожелаят, защото са свръх-богати!

Нека поговорим малко за свръх-богатство и свръх-богати хора. След срещите ми с някои от тях, мога да ви кажа че са много по-различни от мен и вас!

Когато говоря за свръх-богатство, нямам предвид Пъф Деди, който има 3 бентлита. Говоря за свръх-богатство! Семейно богатство, наброяващо милиони още през 19-ти век. Като погледнем тази йерархия от аристократи и кралски семейства, можем да видим, че те са държавата! Те са хората, на които служат „роботите“ – държавните служители, и които движат „машината“ на държавата. Държавните служители се кълнат във вярност към елита. Когато някой постъпва на държавна служба, той не полага клетва да служи на британския народ, а да служи на монарха!

Същото е, когато някой става шпионин. Постъпвайки в МИ-5 или МИ-6 или някоя друга тайна служба, ръководена от британското правителство, той се заклева да служи вярно на монарха, а не на британския народ!“ Докато американският народ пее американския химн, най-властните хора в САЩ и Европа отдават почит на древния символ на „Братството на смъртта“. Авторът на книгата „Кой какъв е в американския елит“ разкрива, че орденът „Череп и кости“ окуражава членовете си да се женят помежду си, запазвайки по този начин огромното си богатство в самото общество.

  • колаж: „Добър вечер. Днес, уважаеми сънародници, нашата демокрация и свобода бяха нападнати. Америка стана обект на атака, защото сме най-яркият фар за злото и най-лошото от човешката природа. Насочил съм всички ресурси на разузнаването и изпълнителната власт да открият тези, които искат мир и сигурност по Света, за да им въздадем справедливост. Няма да правим разлика между терористите, извършили атентатите, и жертвите на американската икономика. Армията ни е зла и подготвена! Страната ни е зла! Агресивна и смъртоносно зла! Всичко, което е зло, се посреща със зло и никой няма да попречи на това зло да засияе! От името на американската мощ, по-силна от всички нас, благодаря на държавните лидери, които ни подкрепиха финансово. Америка и нашите приятели и съюзници-терористи, се обединяваме с всички, които искат хаос и ужасно зло! Обединяваме се да спечелим войната срещу всичко, което е добро и справедливо! Никой никога няма да открие виновниците!“

 

Септември 1999 г.: Конгрес на Световната търговска организация в Сиатъл, САЩ и Май 2000 г.: Конференция на Световната банка в Прага, Чехия – полицията разпръзква тълпата със сила, водни струи и газ.
  • Джордж Буш: „Вярвам, че Америка е готова за ново начало!“

Ноември 2000 г.: Джордж Буш си присвоява президентството. Доверието в изборната система е изгубено.

Юни 2001 г.: Конференция на Г8 в Геноа, Италия.

Юли 2001 г.: Джордж Буш дава на талибаните 132 милиона долара.

Похитителите на самолетите на 11.09.2001 са били агенти на ЦРУ !!! image

Осама Бин-Ладен трениран като агент на ЦРУ.

image

Документ доказващ, че Бин Ладен е бил в ЦРУ – Кодово име Тим Осама.

Джордж Буш е знаел за подготовката на атаките !!! Днес е доказано, че кулите на Световния Търковски Център са били взривени с нано-термит!!! Екип от учени към Копенхагенския университет откри в останките на Световния Търковски Център невзривени частици нано-термит!!!
Стотици очевидци и пожарникари докладваха за взривовете в Световния Търковски Център!!!

Бе доказано, че на борда на самолетите не е имало пасажери и терористи!!!

Бе доказано, че самолетите са били управлявани дистанционно!!!

Бе доказано, че Пентагонът е бил ударен от ракета!!!

Януари 2002 г.: Буш нападна Афганистан и пое контрол върху полетата с опиум.

Оръжия за масово поразяване

20 март 2003 г.: Буш нападна Ирак и пое контрол върху нефтените полета.

Март 2003 г.: 9800 цивилни афганистанци убити от американските нашественици!

Ирак: 1.6 милиона жертви!

2003 г.: Тони Блеър подкрепя Буш за инвазията в Ирак.

2004 г.: Окупацията на Ирак и Афганистан струва 2.2 милиарда долара НА ДЕН!!!

Нови закони за вътрешна сигурност обезсилват конституцията на САЩ!

ОПИУМ: Бизнесът с наркотици на елита!!!

„Череп и кости“ е основано с пари от опиум. Пенсионираният полковник Бо Гриц интервюирал войници след войната във Виетнам. Те му открили, че Джордж Буш-старши и Ричард Арматаж са били начело наконтрабандата на опиум по време на войната във Виетнам! Афганистан е най-големият производител на опиум в света и след нахлуването на САЩ през 2002 г., отглеждането на мак е достигнало зашеметяващи размери. Британското правителство спонсорира фермери на опиум, които да насаждат огромни полета с мак. „BBC“ потвърди през април 2004 г., че след окупацията на Афганистан от британските и американски сили, производството на мак е достигнало рекордни размери!

Скелетниците никога не са имали такава идеална възможност да вървят по стъпките на предците си и да започнат контрабанда на опиум! Американската и британски военни машини се командват от хора,заклети във вярност на зловещите демонични богове на Илюминати! Те жертват живота на вашите синове и дъщери на олтара на Всевиждащото око!

Пригответе се за страшните събития, които предстоят!

Кулминация на 3-та световна война, която започна на 11.09.2001 г.!

Колапс на Световната финансова система и най-голямата икономическа депресия в историята на човечеството!

Изкуствено предизвикани природни катаклизми!

Потърсете информация за програмата за депопулация!

Тя е написана върху окултния монумент на напътствените камъни в Джорджия!

Не вярвайте на лъжите за епидемиите!

Световният елит от години разпространява биологични агенти и вируси!

В никакъв случай не се ваксинирайте с ваксини за грип! Те съдържат живак, формалдехид, скуалин, нано-частици, други вредни компоненти, вируси с неизвестна генетична верига! В никакъв случай не ваксинирайте децата си! Ваксините са БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ!

Търсете истината СЕГА, защото в скоро време използването на Интернет ще стане трудно достъпно или въобще недостъпно!

Съвсем скоро целият свят ще бъде хвърлен в тотален ХАОС!

Телевизията ви промива мозъка и ви отдалечават от изследването на събитията, които се случват в момента!

Молитвите ще са ви много необходими в предстоящите страшни събития!

https://anonybulgaria.wordpress.com/2013/04/29/%D0%B8%D0%BB%D1%8E%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D1%8A%D1%82-%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D1%89-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%B0-%D0%BD/




Гласувай:
21



1. anonymous3 - И отново минус от деградиралия
08.07.2017 14:16
13:37 - loop1
цитирай
2. anonymous3 - Деградацията отново на линия да види
08.07.2017 18:47
17:18 - loop1
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: anonymous3
Категория: Други
Прочетен: 684628
Постинги: 206
Коментари: 414
Гласове: 4031
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031